It Flinkeboskje


 Naast vakantieboerderij it Flinkeboskje en vakantiewoning het Voorhuis heeft aan de overkant van de weg de ‘Flinkefarm’ begin 2014 haar staldeuren geopend. Op Flinkeboskje 2 zijn de voormalige deel, het boerenerf en het weiland omgetoverd tot een authentieke en vooral originele evenementenlocatie.

 

Tijdens onze events is de Flinkefarm dé plek waar het gebeurt: bezoekers komen tijdens één van de Streekmarkten of de Kofferbakverkoop winkelen in het weiland, genieten van het Flinke Festival met theater, live muziek en foodtrucks en inspiratie opdoen in pop-up store Sip & Clara met vintage vondsten!

 

De Flinke Favorieten zomer- en winter-editie zijn inmiddels uitgegroeid tot een bekend fenomeen en zo worden er jaarlijks rond de boerderij 6 Friese Streekmarkten, meerdere Flinke Flea Markets en twee Flinke Favorieten georganiseerd. Het grote onderscheidend vermogen ten opzichte van meerdere vergelijkbare evenementen, is dat kwaliteit boven kwantiteit gaat! Het gaat vooral om de totaalbeleving, waarbij er veel aandacht is voor de samenstelling van deelnemende stand-houders, styling, setting en unieke sfeer.

 

Revolution Agency programmeert alle evenementen van 't Flinkeboskje. Enkele artiesten die bij 't Flinkeboskje op het podium hebben gestaan zijn: Elske DeWall, Ella & Her Man, Wiebe Kaspers, DIFF, Sväva, DIEDE, PHOS & Ruud Fieten.