DRUK NAJAAR OP KOMST: PROGRAMMA ONLINE

Bolsward, 16 oktober 2018

Nu alle zomer - en festivaldrukte achter de rug is, is het tijd om te kijken naar het najaar. De agenda op de website is bijgewerkt en staat vol met bijzondere evenementen. Hieronder enkele highlights.

 

Electric Hollers

Voor Electric Hollers belooft het najaar veel goeds. Hun eerste CD 'RISE' wordt goed ontvangen en is inmiddels in meerdere platenzaken in Noord-Nederland verkrijgbaar. Ook is de band dit najaar nog veel live te zien. De band speelt onder andere nog in Jack's Music Bar (Zwolle), 'T Swalkershus (Bakhuizen), Scooters (Leeuwarden), Bluesfestival De Harmonie (Leeuwarden), Iduna (Drachten), Noardewyn Live (Omrop Fryslân, Leeuwarden) en hier komen nog een aantal mooie locaties bij. Daarnaast is zanger/gitarist Tim Birkenholz de komende periode als gastmuzikant bij Ruben Hoeke op het podium te zien in het kader van 'Ruben Hoeke & Friends'. 

 

The Beatles Sessions

The Beatles Sessions keren in november terug naar Texel. De band speelt op 17 en 18 november in Hotel De Lindeboom. In december speelt de band op twee tribute-avonden. Op vrijdag 7 december staat de band in het Badhus in Zwaagwesteinde met The Rolling Stones-tribute Street Fighting Men en op 22 december staat de band samen met een David Bowie-tribute in Muziekcafé De Compagnon in Gorredijk.

 

Flinke Winter Favorieten, Hemelum

De Flinke Winter Favorieten van It Flinkeboskje verplaatst dit jaar van de Flinkefarm naar Zeilschool De Morra. De nieuwe locatie is minder weersafhankelijk en geeft dezelfde 'Winter-wonderland-sfeer'. De live-muziek zal op de nieuwe locatie nog steeds een prominente rol spelen. De programmering voor de Flinke Winter Favorieten is inmiddels rond en zal binnenkort bekend worden gemaakt.

 

Het Veerhuys, Bolsward

Na de succesvolle serie 'Marktplein Live' in samenwerking met Het Veerhuys en Hotel De Wijnberg is Revolution Agency gevraagd om vanaf oktober maandelijks een evenement te organiseren in Het Veerhuys. Dit programma zal bestaan uit thema-avonden met DJ's en live-optredens. Op 27 oktober start het programma en kunnen de voetjes van de vloer bij een nieuwe editie van Heerlijk Dansen, ditmaal met het thema Boogie Night. Binnenkort maken we de rest van het programma bekend!

 

Hotel Post Plaza, Leeuwarden

Ook in Hotel Post Plaza in Leeuwarden is dit najaar veel live-muziek geboekt. Iedere eerste en derde vrijdag van de maand speelt huismuzikant Jord in het Grand-Café. De tweede vrijdag van de maand is voor Alie & Tommy en de vierde vrijdag voor Timo de Jong. Daarnaast is er iedere tweede en vierde zondag van de maand live-muziek en ook tijdens kerst en oud & nieuw is er entertainment. Het volledige programma is te vinden in de agenda op de website.

 

Meer op komst en verder kijken

Naast bovengenoemde projecten levert Revolution Agency dit jaar ook artiesten aan Muziek bij de Buren in Sneek en loopt ook de programmering bij Beleef Lauwersoog door. Ondertussen zijn onder andere de voorbereidingen voor Tribute-festival Koningsdag Bolsward 2019, Heerlijk Bolsward 2019 en een nieuwe theaterproductie in volle gang. Houd de website, Facebook en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Jeroen Toussaint - Revolution Agency