Contact


Revolution Agency is het bedrijf van Jeroen Toussaint (Bolsward, 1995). Het bedrijf zag in 2013 het levenslicht als online platenzaak Revolution Records, vernoemd naar de plaat ‘Revolution’ van het Haagse Q65. In 2014 werd Jeroen gevraagd om een kleinschalige programmering te verzorgen, wat resulteerde in de start van boekingskantoor en evenementenbureau Revolution Agency.

 

Sinds dat moment is Jeroen op verschillende facetten actief in de muziekwereld. Hij verzorgd boekingen voor singer-songwriters en bands, organiseert (luister)concerten, is actief als (back)stage-manager en verzorgd programmeringen voor verschillende evenementen. 

 

Anno 2020 richt het bedrijf zich op drie hoofdzaken: boekingen, management & evenementen. Jeroen verzorgd boekingen voor artiesten, begeleid artiesten door hun dagelijkse management te verzorgen en is op verschillende manieren betrokken bij evenementen in Noord-Nederland. Revolution Agency staat voor een persoonlijke benadering en het samenwerken met locaties en artiesten staat centraal. 

Heeft u een vraag over een van onze artiesten of onze projecten, neem dan gerust contact met mij op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Gegevens:

Revolution Agency

Snekerweg 3

8701 PZ BOLSWARD

 

Jeroen Toussaint

06-52167898

info@revolutionagency.nl

 

KvK nr: 60063475

Btw nr: NL002344639B90